Ture og andre aktiviteter

Her er lidt om hvilke ture og aktiviteter Fritidsklubben Bølgen har af "faste" arrangementer.

Fritidsklubben har årlige sommerferiekolonier:

Kolonien "Vilde Vulkaner" foregår over 3 dage, hvor man sover i telte, hygger, og hører god musik - både fra profesionelle musikkere og børn der optræder.

Kolonien "Roar" er et sted, hvor der er mulighed for at bade, sejle i kajak/kano og et stort sted, hvor man kan lege og lave andre kreative aktiviteter. Man bor i en stor dejlig hytte/hus, hvor der er tilhørende shelter. Det kan ske, at Roar er optaget, så tager vi på ligende koloni.

Ski koloni:

Hvert år i uge 7 (vinterferien), tager klubben på ski koloni. De sidste par år, er turen gået til Frankrig. Der er god mulighed for at øve og træne op til kolonien, for hver onsdag når vejret tillader det og der er sne, går turen til Vallåsen i Sverige - for både klubbørn og nogle pladser til andre interesserede.

Andre faste ture og aktiviteter: 

Hven tur med klatring. Musical for alle klubbørn. Lazerdome for nye børn. Shelter tur. Bølgens klatretårn og speedbåd tages i brug, når muligheden er til det. Svømmehals -og skøjteture. Multiparken med skaterramper.

Især "Pokemon ture" er eftertragtede. Så tit som muligt, tager vi 1-2 biler til fx Kronborg og fanger Pokemon´s.

Der er selvfølgelig mange andre ture og aktiviteter i løbet af året. Følg med på Facebook, Inatagram, SMS-service eller se opslag og den månedlige "Bølgebryder" og "Månedskalender"der bliver tilsendt herfra.